Even voorstellen

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Annieke Slob (hobby) fotograaf en wil op deze website mijn werk graag met u delen.

Enige jaren geleden heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft. Een passie werd geboren en sindsdien ben ik regelmatig aan het fotograferen! Ook reis ik graag, dus uiteraard is dat voor mij een top combinatie. Mijn favoriete continent is Afrika en dat zullen jullie dan ook veel terug zien op deze website.

Ik ben veel bezig met fotograferen door te experimenteren, uit te proberen, door het lezen van fotografie-lectuur en het volgen van workshops. Heerlijk om met collega-fotografen op stap te gaan, te discussiëren, maar vooral veel van elkaar te leren. Inmiddels heb ik veel ervaringen opgedaan met portretfotografie. Hierin heb ik zelfs een eigen bedrijfje en fotostudie gehad. Inmiddels fotografeer ik niet meer in opdracht, omdat dit moeilijk te combineren was met mijn gezin en werk als leerkracht in het basisonderwijs. Nu wil ik me gaan verdiepen in macrofotografie. Dit kan ik makkelijker doen op tijden dat het voor mezelf goed uitkomt en kan ik ook nog meer de creatievere kant van fotografie gaan ontdekken.

Veel kijk plezier en schroom niet om via het contactformulier te laten weten wat je van mijn werk vindt. Ik vind het leuk om te horen als jullie het mooi vinden, maar ook tips en opmerkingen zijn welkom.

Groetjes,
Annieke