Even voorstellen

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Annieke Slob, fotograaf en wil op deze website mijn werk graag met u delen.

Jaren geleden heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft. Een passie werd geboren en sindsdien ben ik regelmatig aan het fotograferen! Ook reis ik graag, dus uiteraard is dat voor mij een top combinatie. Mijn favoriete continent is Afrika en foto’s hiervan zullen jullie dan ook zeker terug zien op deze website. Naast Afrika, heb ik ook Costa Rica bezocht en trek ik ook in Nederland graag de natuur in met mijn gezin en hond, maar soms ook lekker alleen of met een fotografiemaatje.

Ik ben veel bezig met fotograferen door te experimenteren, uit te proberen, door het lezen van fotografie-lectuur en het volgen van workshops. Heerlijk om met collega-fotografen op stap te gaan, te discussiĆ«ren, maar vooral veel van elkaar te leren. En mijn favoriete tv-programma is ‘Het perfecte plaatje’! Kijken jullie ook?

Inmiddels heb ik veel ervaringen opgedaan met portretfotografie. Hierin heb ik zelfs een eigen bedrijfje en fotostudio gehad. Inmiddels fotografeer ik niet meer in opdracht, omdat dit moeilijk te combineren was met mijn gezin en werk als leerkracht in het basisonderwijs. Natuur- en macrofotografie kan ik makkelijker doen op tijden dat het voor mezelf goed uitkomt. Daarnaast wil ik ook nog meer de creatievere kant van fotografie gaan ontdekken.

Veel kijk plezier en schroom niet om via het contactformulier te laten weten wat je van mijn werk vindt. Ik vind het leuk om te horen als jullie het mooi vinden, maar ook tips en opmerkingen zijn welkom.

Mocht je geĆÆnteresseerd zijn om werk van me te kopen, kijk dan eens in mijn shop (zie het menu) deze foto’s verwijzen door naar mijn webshop op werkaandemuur.nl Hier vinden jullie alle mogelijkheden aan materialen, grootte en vormen.

Vergeet niet om me te volgen op facebook of instagram!

Groetjes,
Annieke