Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger en hebt een prachtige ronde buik. Die wil je natuurlijk mooi vast laten leggen. Een leuke herinnering voor u voor later. En voor uw kindje leuk om te zien als hij/zij wat groter is.

 

U wilt een afspraak maken
Door te bellen naar 0648769088 kunt u contact met me opnemen. U kunt ook via het contactformulier op de website een afspraak maken voor een zwangerschapsshoot, ook wel bollebuikenshoot genoemd. Ik zou graag informatie krijgen over uw wensen;
– Wanneer wilt u komen?
– Komen u partner en eventuele andere kinderen mee?
– Weet u het geslacht van jullie kindje en mag/moet dit zichtbaar zijn op sommige foto’s?
– Heeft u al voorbeelden of ideeën van hoe u op de foto wilt?

Ik werk ook in de avonduren en op zaterdagen en ik probeer altijd binnen een dag te reageren op e-mail en berichten die ik binnen krijg via het contactformulier.

 

Cadeaubon
U kunt een fotoshoot ook geven als verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of bij elke andere (feestelijke) gelegenheid. Het is een leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen. Klik voor het bestellen van een cadeaubon en alle informatie over mijn cadeaubonnen hier.

 

De dag van de zwangerschapsshoot
Op de dag van de zwangerschapsshoot komt u op het afgesproken tijdstip naar mijn studio aan de Hovenierserf 10 te Hoornaar of een mooie buitenlocatie. Daar zal ik u uitleggen hoe de fotoshoot in zijn werk gaat. We zullen even een beetje kletsen om elkaar wat beter te leren kennen en ik heb ook altijd een map/boek met voorbeelden. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en ik van uw/jullie wensen.

 

Na de zwangerschapsshoot
Na de fotoshoot krijgt u zo snel mogelijk de digitale bestanden. Hieruit maakt u een selectie van 6 foto’s. Deze foto’s zal ik voor u nabewerken. Het duurt maximaal 2 weken voordat u de bewerkte bestanden digitaal zult ontvangen. Het voordeel van het krijgen van de digitale bestanden is dat u ze zelf kunt laten afdrukken.

Uiteraard kunt u de foto’s ook bij mij af laten drukken. Ik bied ook afdrukken op canvas, plexiglas en (steiger)hout aan. Informeer gerust even voor de prijzen. Wilt u meer foto’s laten nabewerken? Dat kan! Omdat in het nabewerken van de foto’s voor mij het meeste tijd gaat zitten reken ik €2,50 per extra bewerkte foto. Klik hier voor verdere prijsinformatie van fotoshoots en afdrukken!

Neem gerust alvast een kijkje in mijn portfolio! Hopelijk zien of spreken we elkaar snel!

 

Tips voor de zwangerschapsshoot
– Probeer de zwangerschapsshoot te plannen in week 33, 34 of 35 van je zwangerschap. Daarna gaat je buik vaak al ietsje zakken i.v.m. het mogelijk indalen van de baby.
– Trek op de dag van de shoot, in ieder geval 1,5 uur van te voren, losse kleding aan. De banden van zwangerschapsbroeken e.d. kunnen voor striemen en afdrukken zorgen, die je dan zeker zult zien op de foto.
– Neem in ieder geval witte en/of zwarte kleding mee. Zo kunnen we de nadruk extra op je buik leggen. Toch is een fel jurkje o.i.d. ook altijd leuk. We hebben genoeg tijd om te verkleden, dus liever te veel kleding meenemen dan te weinig.
– Ook is het altijd leuk om wat attributen voor de baby mee te nemen, zoals slofjes, een knuffeltje of een pakje, maar een echofoto is ook leuk.
– Verder is het mooi om met sieraden te werken. Een mooie zwangerschapsketting, een armband of bijv. jullie trouwringen.
– Je handen staan vaak op de foto. Zorg dus voor verzorgde handen/nagels.

 

Portfolio

Let op; PhotoCreations gaat binnenkort stoppen. Wegens verhuizing gaat mijn studio sluiten. Ik neem geen nieuwe opdrachten meer aan, maar uiteraard krijgen de mensen die nog een cadeaubon hebben liggen de gelegenheid om deze nog in te wisselen. Heb jij nog een cadeaubon? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op. We plannen dan samen een datum.
Powered by: Wordpress