Prijzen

Zwangerschapsfoto’s en kinderfoto’s
Bij zwangerschapsfotoshoots en fotoshoots van kinderen reken ik een vaste uurprijs. U krijgt per fotoshoot de foto’s digitaal, in groot formaat, aangeleverd. U kiest van de gemaakte foto’s 6 foto’s per fotosessie die u het leukst, grappigst of bijzonderst vindt. Ik streef ernaar om het bewerken van de foto’s binnen twee weken af te ronden. Veel mensen willen foto’s laten maken in de studio en dat biedt zeker voordelen, maar het kan ook heel mooi en bijzonder zijn om een leuke en mooie buiten locatie op te zoeken. Hiervoor wordt echter wel reistijd en reiskosten (€0,19 per km) in rekening gebracht.

Fotoshoot (tot 1 uur) € 50,00 (incl. btw)
Fotoshoot (1 tot 1,5 uur) € 75,00 (incl. btw)
Fotoshoot (1,5 tot 2 uur) € 100,00 (incl. btw)

Wilt u meer foto’s laten bewerken, dan kost dat per bewerkte foto € 2,50 (incl. btw) extra.

 

Newbornfoto’s
Voor een newbornshoot moet je de tijd nemen, want het kindje moet waarschijnlijk gevoed worden tussentijds, er moet veel klaar gezet worden en uiteraard moet er heel voorzichtig en in een relaxte sfeer gewerkt worden. Een newbornshoot duurt zo’n 3 tot 4 uur en daarom heb ik een vaste prijs van €125,00. Wanneer de foto’s bij u thuis gemaakt worden zal hier reistijd en reiskosten (€0,19 per km) bij gerekend worden. Deze prijs is incl. 15 bewerkte foto’s die u digitaal, in groot formaat, aangeleverd worden, zodat u ze zelf kunt af laten drukken en delen met familieleden.

Wilt u meer foto’s laten bewerken, dan kost dat per bewerkte foto € 2,50 (incl. btw) extra.

 

Afdrukken
Uiteraard kunt u het afdrukken van de foto’s ook door mij laten verzorgen. Op deze manier bent u gegarandeerd van goede kwaliteit afdrukken. Wilt u een ander formaat afdruk dan de standaard maten die hier onder staan? Vraag dan via het contactformulier meer informatie aan.

 

Kleuren afdruk
Afdruk 13 x 18 cm € 1,75   per afdruk
Afdruk 20 x 30 cm € 5,00   per afdruk
Afdruk 30 x 40 cm € 9,00   per afdruk

 

Zwart-wit afdruk
Afdruk 13 x 18 cm € 2,00   per afdruk
Afdruk 20 x 30 cm € 6,00   per afdruk
Afdruk 30 x 40 cm € 10,00 per afdruk

 

Canvas / plexiglas / (steiger)hout

U kunt bij mij ook uw foto’s laten afdrukken op andere materialen zoals canvas, plexiglas of (steiger)hout. Omdat er zo veel verschillende maten en mogelijkheden zijn staan de prijzen en maten niet op de site. Geef uw wensen door via ons contactformulier en ik zal u zo snel mogelijk vrijblijvend een prijsindicatie doorgeven.

Let op; PhotoCreations gaat binnenkort stoppen. Wegens verhuizing gaat mijn studio sluiten. Ik neem geen nieuwe opdrachten meer aan, maar uiteraard krijgen de mensen die nog een cadeaubon hebben liggen de gelegenheid om deze nog in te wisselen. Heb jij nog een cadeaubon? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op. We plannen dan samen een datum.
Powered by: Wordpress