Newbornfotografie

Het krijgen van een kindje is heel bijzonder en hoe gaaf is het om prachtige foto’s te hebben van de begindagen van zijn of haar leventje. Wat een mooie herinnering zal dit zijn voor jullie als ouders en later voor jullie kindje als hij/zij mooi vastgelegd is vlak na de geboorte.

Newbornfotografie is een hele aparte tak van sport. Baby’tjes zijn heel teer en moeten uiterst voorzichtig behandeld worden. Om jullie kleintje zo ontspannen mogelijk (liefst slapend) op de foto te zetten is het o.a. belangrijk om de foto’s in een flink verwarmde ruimte te nemen (ong. 30 graden). Dit kan bij jullie thuis zijn of bij mij in de studio. Op het moment dat ik mijn spullen klaar zet krijgt jullie kleintje bij voorkeur nog een voeding, want daarna slapen de meeste baby’tjes als een roos.

Ik houd ervan om baby’tjes zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Ik zal dan ook niet werken met allerlei pakjes en frutsels en zal me zo veel mogelijk beperken tot kleedjes, wraps, bakjes en wellicht een mutsje of haarbandje. Bovendien zal ik jullie kindje in zo natuurlijke houdingen positioneren voor de foto, hij/zij moet al genoeg aan deze lichte en koude wereld wennen.

 

Cadeaubon
U kunt een fotoshoot ook geven als verjaardagscadeau, geboortecadeau, Sinterklaascadeau of bij elke andere (feestelijke) gelegenheid. Het is een leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen. Klik voor het bestellen van een cadeaubon en alle informatie over mijn cadeaubonnen hier.

 

Na de newbornshoot
Na de fotoshoot krijgt u zo snel mogelijk de digitale bestanden. Hieruit maakt u een selectie van 6 foto’s. Deze foto’s zal ik voor u nabewerken. Het duurt maximaal 2 weken voordat u de bewerkte bestanden digitaal zult ontvangen. Het voordeel van het krijgen van de digitale bestanden is dat u ze zelf kunt laten afdrukken.

Uiteraard kunt u de foto’s ook bij mij af laten drukken. Ik bied ook afdrukken op canvas, plexiglas en (steiger)hout aan. Informeer gerust even voor de prijzen. Wilt u meer foto’s laten nabewerken? Dat kan! Omdat in het nabewerken van de foto’s voor mij het meeste tijd gaat zitten reken ik €2,50 per extra bewerkte foto. Klik hier voor verdere prijsinformatie van fotoshoots en afdrukken! Neem gerust alvast een kijkje in mijn portfolio! Hopelijk tot snel!

 

Tips voor de newbornfotoshoot
– Plan de newbornshoot tussen de 4 en 14 dagen na de geboorte van jullie kindje.
– Geef jullie kindje vlak voor de fotoshoot een voeding, daar wordt hij/zij lekker ontspannen van.
– Kies van te voren een mooie lichte ruimte waar de foto’s gemaakt gaan worden.
– Zorg dat er weinig rommel in de kamer is, zodat de foto’s mooi en rustig ogen.
– Zorg dat de ruimte/kamer waar de foto’s gemaakt gaan worden minimaal 30 graden is (het kindje zal steeds maar weinig kleding aan hebben).
– Laat vroegtijdig de uitgerekende datum weten, zodat we een principeafspraak kunnen maken voor de newbornshoot.

 

Portfolio

Let op; PhotoCreations gaat binnenkort stoppen. Wegens verhuizing gaat mijn studio sluiten. Ik neem geen nieuwe opdrachten meer aan, maar uiteraard krijgen de mensen die nog een cadeaubon hebben liggen de gelegenheid om deze nog in te wisselen. Heb jij nog een cadeaubon? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op. We plannen dan samen een datum.
Powered by: Wordpress