Kinderfotografie

Kinderfotografie is mijn grote passie. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen, omdat ik ook werkzaam ben als juf in het basisonderwijs.

De meeste fotografen vinden het fotograferen van kinderen het meest lastig. Waarom? In de meeste gevallen is dit, omdat je de meeste (jonge) kinderen niet kan kneden in een bepaalde pose en ze niet kan zeggen hoe ze moeten staan of kijken. In mijn beleving is het van het grootste belang om kinderen zo natuurlijk mogelijk vast te leggen en zeker de jonge kinderen moet je niet willen laten poseren.

Ik zie het als een uitdaging om de kinderen te fotograferen in een ontspannen sfeer. Meestal laat ik kinderen daarom gewoon spelen. Zo krijg ik de meest spontane foto’s.

 

U wilt een afspraak maken
Door te bellen naar 0648769088 kunt u contact met me opnemen. U kunt ook via het contactformulier op de website een afspraak met maken voor een fotoshoot of u vraag stellen. Bij het versturen van een berichtje via het contactformulier graag even vermelden hoeveel kinderen u heeft, van welke leeftijd ze zijn en een voorstel voor beschikbare data en tijdstip(pen) waarop het voor u zou schikken.

Ik werk ook in de avonduren en op zaterdagen. Ik probeer altijd binnen een dag te reageren op e-mail en berichten die ik binnen krijg via het contactformulier.

 

Cadeaubon
U kunt een fotoshoot ook geven als verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of bij elke andere (feestelijke) gelegenheid. Het is een leuk cadeau om te geven en leuk om te krijgen. Klik voor het bestellen van een cadeaubon en alle informatie over mijn cadeaubonnen hier.

 

De dag van de fotoshoot
Op de dag van de fotoshoot komen jullie op het afgesproken tijdstip naar mijn studio aan de Hovenierserf 10 te Hoornaar. Uiteraard kunnen we ook afspreken op een mooie buitenlocatie. Daar zal ik u uitleggen hoe de fotoshoot in zijn werk gaat. We zullen even een beetje kletsen om elkaar wat beter te leren kennen en ik heb ook een map/boek met voorbeelden. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en ik van uw/jullie wensen.

 

Na de fotoshoot
Na de fotoshoot krijgt u zo snel mogelijk de digitale bestanden. Hieruit maakt u een selectie van 6 foto’s. Deze foto’s zal ik voor u nabewerken. Het duurt maximaal 2 weken voordat u de bewerkte bestanden digitaal zult ontvangen. Het voordeel van het krijgen van de digitale bestanden is dat u ze zelf kunt laten afdrukken.

Uiteraard kunt u de foto’s ook bij mij af laten drukken. Ik bied ook afdrukken op canvas, plexiglas en (steiger)hout aan. Informeer gerust even voor de prijzen. Wilt u meer foto’s laten nabewerken? Dat kan! Omdat in het nabewerken van de foto’s voor mij het meeste tijd gaat zitten reken ik €2,50 per extra bewerkte foto.

Klik hier voor prijsinformatie over fotoshoots en afdrukken. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio! Hopelijk snel tot ziens!

 

Portfolio

Let op; PhotoCreations gaat binnenkort stoppen. Wegens verhuizing gaat mijn studio sluiten. Ik neem geen nieuwe opdrachten meer aan, maar uiteraard krijgen de mensen die nog een cadeaubon hebben liggen de gelegenheid om deze nog in te wisselen. Heb jij nog een cadeaubon? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op. We plannen dan samen een datum.
Powered by: Wordpress