Even voorstellen

Enige jaren geleden heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft. Een passie werd geboren en sindsdien ben ik vrijwel dagelijks aan het fotograferen!

Ik ben veel bezig met fotograferen door te experimenteren, uit te proberen, door het lezen van fotografie-lectuur en het volgen van workshops. Ook heb ik een opleiding fotografie gevolgd. Wat ontzettend leuk en leerzaam is geweest. Heerlijk om met collega-fotografen op stap te gaan, te discussiëren, maar vooral veel van elkaar te leren. Inmiddels heb ik veel ervaringen opgedaan met studio-fotografie in mijn eigen fotostudio. Ook beoefen ik portretfotografie graag op een mooie buitenlocatie.

Wat is er nou mooier dan het vastleggen van een zwangerschap? Een zwangere vrouw straalt en hoe vaak draag je nu zo’n prachtig wonder bij je? Het mogen doen van een, zogenoemde bollebuikenshoot, is heel bijzonder.

Naast zwangerschapsfotografie vind ik het ook super om kinderen op de foto te zetten. Veel fotografen vinden dit lastig. Natuurlijk ben je afhankelijk van de bui waar het kind in is, want het is toch wel gek in zo’n fotostudio of op een buitenlocatie met zo’n camera op je neus. Wat vooral heel belangrijk is, is dat je de tijd neemt zodat kinderen kunnen wennen aan de situatie. En hou het spontaan, laat kinderen bijvoorbeeld spelen met hun eigen speelgoed. Durf een beetje gek te doen, zo win je het vertrouwen. Ik ben part-time juf op een basisschool en werk dus 3 dagen in de week met kinderen. Deze ruime ervaring met het werken met kinderen komt bij deze vorm van fotografie zeker van pas.

 

Kijk voor een indruk van mijn werk gerust eens in mijn portfolio!

Heeft u interesse in een professionele fotoshoot van uw bolle buik, baby of kinderen? Neem dan via het contactformulier contact met me op of bel 0648769088!

Fotograaf

 

Hopelijk tot ziens,
Annieke Slob

Let op; PhotoCreations gaat binnenkort stoppen. Wegens verhuizing gaat mijn studio sluiten. Ik neem geen nieuwe opdrachten meer aan, maar uiteraard krijgen de mensen die nog een cadeaubon hebben liggen de gelegenheid om deze nog in te wisselen. Heb jij nog een cadeaubon? Neem dan zo snel mogelijk even contact met me op. We plannen dan samen een datum.
Powered by: Wordpress